Välkommen till D-Congress

Hitta din konkurrenskraft när handeln är gränslös

Till D-Congress

Hela ekosystemet är på plats

D-Congress arrangeras av Svensk Distanshandel AB och Svenska Mässan i samarbete med Svensk Digital Handel och Svensk Handel. Med 2200 deltagare, 110 utställare och 66 talare är vi Sveriges största e-handelsevent. Hela ekosystemet inom den digitala handeln i Sverige är samlade under en dag för att lyssna på inspirerande talare, byta erfarenheter och knyta nya affärskontakter.

Och när mässgolvet töms, gör som alla andra, fortsätt ha trevligt hela kvällen. Den kickar igång i Kongressfoajén med mingel, sen är det middag och underhållning i Kongresshallen. Vi rundar av med Grand Final med efterfest i vår egna Night Club.

Stärkt konkurrenskraft

Inspireras av de bästa när konkurrensen hårdnar. Lära av världens mest innovativa företag. Få insikter om hur en ny generation i Kina definierar om vad shopping är. Och ta rygg på svenska företag som expanderar utanför landets gränser.

Utställare i världsklass

Vi skapar affärsutveckling tillsammans med några av marknadens största aktörer och leverantörer. Genom ett nära samarbete med våra Business Partners driver vi utvecklingen av den digitala handeln framåt och gör det enklare att handla på nätet. Det kommer finnas 110 utställande företag med spetskompetens, redo att hjälpa dig utveckla din affär online och digitalt.

D-CONGRESS 2019
2200
Deltagare
110
Utställare
66
Talare